ROBATA - COOKING WITH CHARCOAL


Robatayaki pochodzi z kuchni japońskiej. Odnosi się do potraw przygotowywanych przy klientach, w których składniki, zwykle umieszczane na szpikulcach, są powoli grillowane na węglu drzewnym, podobnie jak w przypadku grilla.

01
Wydajność

Nowe grille robatayaki firmy Fagor Industrial stanowią doskonałe rozwiązanie dla przygotowywania dań przy klientach, czyli showcooking. Konstrukcja grilla pozwala na koncentrację temperatury, co pozwala na bardziej wydajne przygotowywanie potraw. Głębokość jest idealna, aby zmaksymalizować wykorzystanie temperatury, generując znaczne oszczędności na węglu lub drewnie. Posiadają regulowany układ wlotu powietrza, poprawiający kontrolę spalania węgla podczas użytkowania.

02
Wszechstronność

Dzięki zastosowaniu różnych gatunków drewna i węgla, produkt może być aromatyzowany podczas gotowania. Ich rozmiar jest idealny, aby mieć jedną lub więcej niezależnych stref gotowania. Jego wąski profil pozwala na przygotowywanie małych szaszłyków gourmet, szybko i w punkt.

Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.