Stoły chłodnicze piekarnicze – głębokość 800

Stoły cukiernicze o głębokości 800 mm uzupełniają naszą ofertę sprzętu zaprojektowanego specjalnie dla tej branży.

JAKOŚĆ PUNKTEM ODNIESIENIA

Gama Concept charakteryzuje się tym, że jest to linia najbardziej ekonomiczna przy zachowaniu większej efektywności energetycznej i zrównoważonym rozwoju środowiskowym, jako że jest dostępna w wersji na gazy węglowodorowe (Generacja Globe).     
                                                                                                                                   Będąc jedyną taką gamą na rynku, gama Concept jest dostępna nie tylko w wymiarach zaprojektowanych dla sektora cukierniczego (dno 800 mm i tace Euronorm), ale również jest również dostępna dla standardowych elementów Gastronorm (głębokość 700 mm) i Snack (głębokość 600 mm).

01
TECHNOLOGIA

Urządzenia zaprojektowane specjalnie do profesjonalnego wykorzystania do przechowywania produktów cukierniczych i piekarniczych, z systemem chłodzenia statycznego, optymalizującym odpowiednie przechowywanie produktów delikatnych wykorzystywanych w tej branży. Wentylator pionowy optymalizuje rozprowadzanie zimna do każdego punktu stołu, nawet przy całkowitym załadowaniu.

02
POJEMNOŚĆ

Pojemność na pojemniki cukiernicze Euronorm (400 x 600 mm).

03
KONSTRUKCJA

Komora wewnętrzna wykonana ze stali nierdzewnej z solidnymi prowadnicami na znormalizowane tace cukiernicze.

WYJĄTKOWE ROZWIĄZANIA DLA NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCYCH

Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.
Tekst do identyfikacji Odśwież CAPTCHA