Stoły do przygotowywania potraw

STOŁY DO ZADAŃ SPECJALNYCH

Oferujemy specjalistyczne stoły przeznaczone do przygotowywania konkretnych potraw: pizzy, sałatek, kanapek. Dodatkowo oferujemy możliwość konfiguracji stołów według potrzeb danego klienta, poprzez łączenie elementów opcjonalnych z naszymi specjalistycznymi stołami.

STOŁY USTAWIALNE DO PRZYGOTOWYWANIA POTRAW


Głębokość 700/800


Oferujemy serię stołów z granitowymi blatami roboczymi z możliwością umieszczenia na nich różnego rodzaju witryn na składniki w zależności od potrzeb.

1
ZDOLNOŚĆ PRZYSTOSOWANIA

Połączenie granitowego blatu z różnymi rodzajami witryn ze składnikami daje w rezultacie kompletny stół do przygotowania potraw dopasowany do indywidualnych potrzeb użytkownika.

2
PRZECHOWYWANIE

Stół i witryna ze składnikami posiadają odpowiednie niezależne urządzenia chłodnicze wraz z odpowiednimi regulatorami temperatury.

PROFESJONALNE STOŁY KOMPAKTOWE DO PIZZY


Głębokość 700

Stoły do pizzy mają szczególne cechy spełniające wymagania tak specyficznej grupy rynkowej. W Fagor Industrial przygotowaliśmy ten produkt w celu zaspokojenia potrzeb każdego klienta.

1
SOLIDNOŚĆ

Zawiera blat granitowy o grubości 3 cm, o brzegach i listwach bocznych granitowych (2 cm grubości i 9 cm wysokości).

2
WSZECHSTRONNOŚĆ

Stół o głębokości 700 mm i pojemności na pojemniki GN 1/1 oraz tace cukiernicze 400 x 600 mm.

3
TECHNOLOGIA

Skraplacz umieszczony centralnie, aby zoptymalizować obieg powietrza wewnątrz mebla, nawet w przypadku całkowitego załadowania żywnością. Projekt ten umożliwia pracę urządzenia w temperaturze 0ºC–8ºC wewnątrz oraz 4ºC–10ºC w strefie przechowywania składników.

4
EKSPOZYCJA

Szklana pokrywa w miejscu przechowywania składników mogąca pomieścić pojemniki GN1/4 o głębokości 150 mm, co ułatwia ekspozycję produktów. Pojemność na 6 i 8 pojemników (stoły z 2 i 3 drzwiami, odpowiednio).

STOŁY KOMPAKTOWE DO PIZZY


Głębokość 700

Stoły do pizzy mają szczególne cechy spełniające wymagania tak specyficznej grupy rynkowej. W Fagor Industrial przygotowaliśmy ten produkt w celu zaspokojenia potrzeb każdego klienta.

1
ZDOLNOŚĆ PRZYSTOSOWANIA

Oferujemy w jednej meblu stół chłodniczy i witrynę na składniki, zapewniając użytkownikowi kompletne i ekonomiczne rozwiązanie dopasowane do jego potrzeb.

2
PROSTOTA

Jednostka chłodząca na stole chłodzącym zapewnia również chłodzenie wymagane przez górną witrynę na składniki.

3
ŁATWOŚĆ CZYSZCZENIA

Szafka ze składnikami dołączona do powierzchni roboczej ułatwia czyszczenie powierzchni.

SALADETTES


Głębokość 700

W firmie Fagor Industrial oferujemy dwa małe, kompaktowe stoliki do sałatek z wieloma wbudowanymi funkcjami przeznaczone do ograniczonej powierzchni roboczej.

1
FUNKCJONALNOŚĆ

Model EMEP / CMEP-100 zawiera blat poliamidowy idealny do przygotowywania kanapek. Możliwość wyciągnięcia ułatwia utrzymanie go w czystości, co gwarantuje higienę i bezpieczeństwo żywności. Model EMEP / CMEP-100 G posiada blat granitowy i jest idealnym małym stołem do pizzy.

2
POJEMNOŚĆ

Dwie wersje stołów do sałatek posiadają strefę na składniki o pojemności umożliwiającej umieszczenie na powierzchni roboczej różnych pojemników GN. Model EMEP / CMEP-100 posiada uchylną pokrywę, umożliwiającą zachowanie świeżości produktów. Model EMEP / CMEP-100 G posiada tylną szklaną pokrywę ochronną dla strefy na składniki.

STOŁY DO ZADAŃ SPECJALNYCH

Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.
Tekst do identyfikacji Odśwież CAPTCHA