We use own and third-party cookies to improve the service and obtain statistical information about browsing habits. If you continue browsing, it is considered that you accept its use. For more information, see the cookies section.
Szybkoschładzarki wjazdowe do wózków, z agregatem zewnętrznym, zaprojektowane specjalnie dla firm cateringowych i restauracji, które wykorzystują nasz system Cook & Chill. Stanowią nieodzowny element w łańcuchu gotowanie-schładzanie-regeneracja.
Dostępne również wersje z funkcją szybkozamrażania.
01
SYSTEM HACCP
Wszystkie nasze szybkoschładzarki wjazdowe posiadają system kontroli HACCP zapewniający bezpieczeństwo żywności poprzez monitorowanie temperatury urządzenia i możliwość rejestrowania uruchomionych alarmów, jak również prawidłowy nadzór oraz regulację kontroli żywności.
02
IZOLACJA
Izolacja o grubości 100 mm w modelach mieszanych jest grubsza o 20% od średniej rynkowej. Zapewnia lepszą pracę, szczególnie w przypadku mrożenia oraz zauważalną oszczędność zużycia energii.
03
WŁASNA TECHNOLOGIA
Komory chłodzące oferują optymalną jakość pracy, zarówno schładzania (do +3ºC), jak i cykl mrożenia (do -18ºC). Cały proces produkcji, od projektu do wykonania, jest realizowany w całości przez Fagor Industrial.
04
FUNKCJONALNOŚĆ
Zaprojektowane, aby mieścić wózki na gastropojemniki z pieców. Oferowane są w wersji standardowej (z jednymi drzwiami) i przelotowe (z dwoma drzwiami, typu tunelowego). Istnieje możliwość podłączenia do mocniejszego agregatu. Fagor Industrial oferuje opcję wyposażenia w agregat zewnętrzny w wersji standardowej lub mocniejszej.
SZYBKOSCHŁADZARKI WJAZDOWE
Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.