Komory schładzania zaprojektowane specjalnie dla firm kateringowych i restauracji, które wykorzystują system Cook & Chill, stanowią nieodzowny element w łańcuchu gotowanie-schładzanie-regeneracja.

01
SYSTEM HACCP

Wszystkie komory posiadają system kontroli HACCP zapewniający bezpieczeństwo żywności poprzez monitorowanie temperatury urządzenia i możliwość rejestrowania uruchomionych alarmów, jak również prawidłowy nadzór oraz regulację kontroli żywności.

02
IZOLACJA

Izolacja o grubości 100 mm w modelach mieszanych jest grubsza o 20% od średniej rynkowej. Zapewnia lepszą pracę, szczególnie w przypadku mrożenia oraz zauważalną oszczędność zużycia energii.

03
WŁASNA TECHNOLOGIA

Komory chłodzące oferują optymalną jakość pracy, zarówno schładzania (do +3ºC), jak i cykl mrożenia (do -18ºC). Cały proces produkcji, od projektu do wykonania, jest realizowany w całości w Fagor Industrial.

04
FUNKCJONALNOŚĆ

Komory chłodnicze zostały zaprojektowane, aby mieścić bezpośrednio wózki na gastropojemniki z pieców. Oferowane są w wersji standardowej (z jednymi drzwiami) i przelotowe (z dwoma drzwiami, typu tunelowego). Istnieje możliwość podłączenia do mocniejszego agregatu. Fagor Industrial oferuje opcję wyposażenia w agregat zewnętrzny w wersji standardowej lub mocniejszej.

Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.
Tekst do identyfikacji Odśwież CAPTCHA